Софи Маринова се превърна в копие на Витомир Саръиванов

Нещо за четене
11:57 - 20 Април 2021
4498
Софи Маринова се превърна в копие на Витомир Саръиванов

В снощния епизод на "Като две капки вода" Софи Маринова трябваше да влезе в образа на колегата си Рафи и да изпълни песента му „Нов ден“. Вместо копие на Рафи, ромската перла приличаше повече на позабравения водещ Витомир Саръиванов, забеляза Lupa.bg. 

Поразителната прилика не остана незабелязана и от водещият Герасим Георгиев-Геро, който на няколко пъти избъзика певицата за приликата й с българския Фродо. Софка въобще не загря на кого прилича и поклати глава без да се досеща кой е Витомир. 

Саръиванов е известен с невероятната си прилика с главния герой от "Властелина на пръстените"- Фродо. Той бе водещ на "Островът на изкушението". Първият му досег с телевизията е през далечната 1976 година, когато участва в детския сериал Мери Попинс, следват доста негови роли в различни телевизионни и кино продукции. Може би най-забележителна е неговата поява в суперпродукцията на киностудия Бояна – Константин Философ, в която Витомир изиграва ролята на малкия Константин. През 1994-та година той започва работа като спортен коментатор и водещ в БНТ. 

Преди няколко месеца Витомир беше диагностициран с коронавирус. Бившият спортен журналист и главен редактор на „Игри на волята” сподели, че се е лекувал в домашни условия. Единствените му оплаквания били свързани с характерната загуба на обоняние и леко главоболие.