София Лорен завижда на гърдите на Джейн Мансфийлд

Новини
12:11 - 19 Юли 2019
7544
София Лорен завижда на гърдите на Джейн Мансфийлд

Годината е 1957 г. и екранната легенда София Лорен е подписала договор с "Парамаунт Пикчърс". Красивата италианска актриса пристига в Калифорния, за да отпразнува, че ще работи с една от най-известните компании за филмови продукции. Партито е организирано от "Парамаунт Пикчърс", а на него присъстват много популярни лица, сред които и изкусителната блондинка Джейн Мансфийлд.

Преди известно време София Лорен разказа пред EW за реакцията си, когато вижда красавицата.

"Тя дойде директно на масата ми и седна. Тя знаеше, че всички я гледат. Вижте снимката. Накъде гледам? Втренчила съм се в гърдите й, защото се страхувам, че ще "изскочат" в чинията ми. Може да видите притеснението ми. Толкова съм уплашена, че всичко в роклята й ще се взриви и ще се разлее по масата", разказа шеговито Лорен.

София казва, че дори и към днешна дата я питат за снимката и искат автографи върху копия, но тя отказва, защото не иска да има нищо общо с това, а и от уважение към Джейн, която не е сред нас вече.

Преди дни стана ясно, че София се завръща на голям екран. Екранната легенда, която е на 84 години, ще се превъплъти в жена, прикована в инвалидна количка, която се грижи за децата на секс труженички в "Животът преди нас".