Софиянци на бунт срещу пениси-закуски (СНИМКИ)

Куриози
16:00 - 20 Октомври 2021
11226
Софиянци на бунт срещу пениси-закуски (СНИМКИ)

Бесни софиянци скачат на протест срещу тарикати, които продават на децата им порно закуска „корфрети” с формата на пенис, рекламирана като „16 см наслада”.

На 21 октомври от 18 ч. пред заведението за „корфрети" на бул. „Фритьоф Нансен” 43 ще се събират възмутени граждани, които не допускат откровеното предлагане на храна с порнографско съдържание на деца, пише stolica.bg.

„Децата нямат вина! Но възрастните сме виновни, когато позволяваме разврата да диктува ежедневието им, да разбива понятията им за морал и ценности. Та те са нашето бъдеще, а ние позволяваме стоки с подобно съдържание да се пласират свободно в близост до две училища, които децата изяждат с охота в голямото междучасие.

Излишно е да споменаваме, че всичко това се случва и на момичета, и на момчета с 16 см бонус", пишат гневните родители във фейсбук. "За нас остава загадка как така институциите не реагират на подобна похот и извращение?

Нима законът позволява? Нима ще останат слепи за случващото се? Деца имат ли?", питат гражданите. Те призовават всички, които осъждат липсата на цензура за предлагането на храни с нецензурен дизайн, да се присъединят към събитието.

Продавачът, който е и управител на обекта, споделил, че работил като готвач в Испания. Идеята за корфрети вижда там и я пренася у нас. Порно закуските са разпространени също в Италия, Аржентина, Чили и други държави, като навсякъде се използва някаква игра на думи за името им. В САЩ ги наричат dick waffle.