Софиянци се набутаха в мола и едва не се задушиха

Паркингите са препълнени, но охраната продължавала да допуска нови и нови коли, докато движението е било напълно блокирано - твърдят очевидци

Новини
23:14 - 19 Октомври 2024
2894
Софиянци се набутаха в мола и едва не се задушиха

"Лудница и задух в мол "Парадайс" в София" - така описват ситуацията клиенти на търговския център.

По думите на очевидци, паркингите са препълнени, но охраната продължавала да допуска нови и нови коли, докато движението е било напълно блокирано. 

Освен това вредният въздух от работещите двигатели на автомобилите е изпълнил всички нива на паркингите на мола, а атмосферата е станала наистина опасна.Новите коли пречат на излизащите.

"Управата на мола е виновна. Никой не слезе в подземния паркинг да регулира движението. В мола в продължение на 2 часа влизаха нови коли, които пречеха на излизащите. След многократно позвъняване на телефона на мола, най- накрая се сетиха да спрат влизащите. Също така не се сетиха да пуснат турбините и да вкарат малко свеж въздух. От чакащите почти никой не си загаси двигателя на колата. На ниво -3 беше адски задух. След още 2 позвънявания най- накрая пуснаха вентилацията два пъти за по 10 минути. Явно токът им е по-скъп от живота на посетителите. Пълни некадърници са от управата", оплака се пазаруващ.