Софка остана без пари за ЧРД, изхарчи ги за гаранцията на лайното Лоренцо

Певицата се отчете със скромно парти в Горна Малина

Шоу
15:00 - 06 Декември 2023
182000
Софка остана без пари за ЧРД, изхарчи ги за гаранцията на лайното Лоренцо

На 5 декември ромската перла Софи Маринова навърши 48 години и събра близки, приятели и колеги на тайно парти в ресторант в Горна Малина. Купонът бил неочаквано скромен, тъй като клетата певица беше принудена да изпука заделените за рождения ден пари, за да плати гаранцията на неадекватния си син Лоренцо.

Преслава, Меди и Тони Стораро бяха сред ВИП гостите на партито, а на челото на масата без никакъв срам седеше и самият Лоренцо, вместом да търка нара в ареста. Синът на Софи Маринова бе спипан от полицията с наркотици, но остана с белезници само няколко часа, преди Софи да извади 15 бона и да го извади. Точно парите, които си била подготвила за празника.

Софка е известна с широките си пръсти и все още няма собствен дом и продължава да живее по квартири. Макар да изкарва много големи суми от хонорари, тя издържа десетки мързеливи наглеци от огромната си рода и постоянно се налага да вади някой идиот от затвора.

Разбира се, благодарност няма никаква - часове след ареста Лоренцо се показа с марихуана в ръка на стори в инстаграм и заявявайки, че е вярно всичко, което се пише по медиите за ареста му. 

Изпълнителката на "Плачещо сърце" не може да събере нито лев покрай мъжете в живота си. Преди години даде целия си хонорар от "Като две капки вода" - 100 бона, за да измъкне бившия си Гринго от затвора, след като го бяха закопчали за куп измами - рекет и склоняване към проституция. 

Ето кадри от рождения ден на Софка - парите може да не стигат, но настроението е на макс: