Софка яхна нов "Мерцедес" за 150 бона (Снимка)

Шоу
11:49 - 02 Февруари 2022
5141
Софка яхна нов "Мерцедес" за 150 бона (Снимка)

Софи Маринова се похвали с нова кола, която е получила като подарък от мъжа си Гринго. Автомобилът е армаган за настъпването на 2022 година. Колата е "Мерцедес", произведен през 2018 година, не е чисто нов, но въпреки това струва около 150 000 лева, показа проверка на Lupa.bg.

За новата си придобивка се похвали ромската перла с няколко кадъра в социалните мрежи, от които се вижда, че автомобилът е с черен цвят и с десен волан, защото е по-евтин. Мерцедесът е подарък от Гринго, но е закупен с парите на Софка, защото самият той не работи и няма доходи.

„Благодаря много, любов моя“, написа Софи под публикацията в инстаграм. Някои от феновете й обаче реагираха критично на снимките.

„Хубава кола ти е купил с твоите пари, ама да беше с ляв волан...“ и „Няма ли пари за ляв волан?“, гласяха част от коментарите.

Софи все още не е написала името на колата си. Припомняме, че преди време Маринова шофираше джип Ауди, като на задния капак беше написала името си на латиница. Преди около година Гринго пък се изфука с нова кола, а на предния капак на возилото си беше брандирал прякора.