Соня Колтук. е преродената Ванга: Кириле, Руди ще те предаде!

В първия момент, в който решиш, че - enough is enough- и няма да му ходиш повече по гайдата, когато се освободиш някак от рекета и му затвориш вратата - свършен си, пише журналистката

Шоу
14:36 - 26 Май 2023
21709
Соня Колтук. е преродената Ванга: Кириле, Руди ще те предаде!

Известната журналистка Соня Колтуклиева спокойно може да бъде определена за медийна наследница на покойна врачка Ванга. Не само защото и двете са от Петрич. Вижте какво уникално точно предсказание за събитията в "Продължаваме промяната"дава Соня през март:

Може да си прост или умен; може да си образован или неук; може да си симпатичен или безличен; може да си речовит или мълчалив; може да си беден или богат …. всичко може. Лошото е да си злобен! Злобата е болест.

Злобният е нещастен. Завистлив. Невротичен. Сън не го ловѝ как да оправдае собствените си грешки, провали, предателства, мръсотии - чрез другите. Разкъсван е от болезнени комплекси. Не може да се центрира и да живее своя собствен живот - вегетира, отразявайки живота на другите.

Руди Гела е най-злобният човек, когото познавам. Руди Гела е истински Злобар.

Злобееше срещу Кирил, че е висок, атлетичен и харизматичен. Завиждаше на внезапно избухналата му популярност. Изпадна в див възторг, когато българският канадец си създаде проблеми с нарушаването на Конституцията и с подписването на декларация с невярно съдържание. Пръв поиска строго наказание за нарушителя - от 3 до 5 години затвор.

Злобееше срещу Иван Христанов, че има стройна и добре финансирана кампания за 47-я парламент; че е бизнесмен, който си е надвил на масрафа и разполага с много пари; че не му се връзва на акъла и не влиза в лични кални предизборни войни.

Злобееше срещу Даниел Лорер, защото е умен, изградил е кариера на Запада, а със съпругата си притежават имоти и къщи като за два живота; че се облича в маркови костюми, а не се налага да подносва ментета от истанбулските аутлети. За Виолета и Даниел Лорер ми написа, че са “прости и нагли”.

Злобееше срещу Любомир Каримански, защото има стил, понеже е компетентен; подиграваше се на неговото благородство и възпитание. И го мразеше, защото Любомир Каримански беше на път да напусне парламента и да стане управител на БНБ с дълъг мандат.

Злобееше срещу Ива Митева, която в парламента наричаше “кралицата”, и достойна за президентска номинация. Намрази Ива Митева, след като узна, че ще я предлагат за конституционен съдия, ще напусне парламента и ще има пост с дълъг мандат.

Злобееше срещу Асен Василев, защото е много богат и защото не му обръщаше никакво внимание; подтичкваше покрай него като пърле край пес, за да моли за по-голям бюджет на спортното министерство - да има да си харчи. Но финансовият министът го удостояваше само с презрителни погледи. За него ми писа: „България никога няма да приеме за премиер педераст”.

Написа ми смс, че Кирил Симеонов е гей, но това не му попречи да го привлече към групата на отцепниците.

Написа ми смс, че служебният му пиар Кирил Веселински е дребен комплексар, понеже е висок само метър и петдесет; че го пуска да влиза в министерския му кабинет само, когато му носи кафе. Сега са неразделни, тъй като му трябва някой безропотен придружител и всеотдаен дежурен гадняр, който да му вади от интернет всякакви гадости и лъжи за враговете му.

Злобее срещу Слави Трифонов сега. А колко дълго Руди Гела беше във възторг от него, кълнеше се, че не познава по-голям човек и по-силен мъж; хвалеше се с познанството си със сестра му; всеки разговор по телефона с Дългия се превръщаше за него в най-щастливото събитие; гордееше се, че го канят на рождените дни на Тошко.

Веднъж с Руди Гела разговаряхме за историята на Слави. Въобще не се впечатли, че е бил приятел с Васил Илиев - даже го прие за нещо мъжкарско и героично; обяснявах му за Орлин Алексиев - той ме пресичаше с насмешка: о, моля ти се, знам ги тези клюки. После - хоп! - от клюки станаха истини и обвинения - обаче, едва когато Слави реши неговите министри да подадат оставки на 8 юни 2022 година. На 13 юни честният Слави вече беше мафиот.

Смешка една. Руди Гела написа гневен пост срещу Кирил по повод негово изявление: “Не, г-н Петков, мафията не проби в ИТН”. После изрече още по-гневен лозунг: “Мафията проби в ИТН”. Кога точно, бе? На коя дата, в колко часа? И къде беше ти тогава?

Иззлобя срещу мен, след като на 3 юни 2022 година му бих шута със смс: Аз живея в Лондон, ти в Чалгария. Тези планети се срещат за малко и се разминават завинаги.

Истината е такава. Можеш да извадиш чалгаря от чалготеката, но не можеш да извадиш чалготеката от чалгаря.

Руди Гела си е позволявал да нарича с най-мръснишки и просташки думи съпругата си (вече бивша), майката на сина си, пред някакви временни приятелки, на които е обещавал да се разведе и да се ожени за тях: Ралица, Мария, Тинка … на първата даже щял да й вложи парите от Германия някъде, но после те не се превърнали в инвестиция, както психоложката Младенова очаквала.

Тарикат, бе! Използва някакви заблудени провинциалистки, пред които се перчи с мерцедеси и фейк-Versace ризи, за да му служат като параван за истинските му наклонности, та да не предизвиква съмнения за естеството на отношенията му със Сашо тотото, Венци лихваря и Киро пиара.

Кириле, съседе, пак ще дойде твоят ред. Пак Руди Гела ще поиска да те вкара в затвора. В първия момент, в който решиш, че - enough is enough- и няма да му ходиш повече по-гайдата, когато се освободиш някак от рекета и му затвориш вратата - Руди Гела ще те предаде, като предаде Александър Томов и ЦСКА, Гриша Ганчев, Слави Трифонов, кой ли още не… Тогава, Кириле, съседе, ще съм наблизо - ще те чакам да дойдеш и да ми изплачеш болката си.