Спартак на Кобрата стана н а годинка с пищен рожден ден (Снимки)

Времето само е засилило любовта между Кубрат и Розали, а двете им рожби са укрепили връзката между боксовата звезда и жена му

Нещо за четене
17:25 - 20 Февруари 2024
7938
Спартак на Кобрата стана на годинка с пищен рожден ден (Снимки)

Кубрат Пулев и половинката му Розали спретнаха пищен рожден ден за сина си Спартак, който преди дни стана на годинка. Те са посрещнали празника в турски ресторант на входа на Южния парк в столицата, който е собственост на Кобрата.

Христина, сестричката на Спартак

Розали блестеше в елегантен черен тоалет от две части - риза и пола, с които събираше погледите, а Кобрата беше неотлъчно до жена си и не я изпускаше от очи, верен на ревнивия си нрав. Гостите се насладиха на истинско пиршества от арабски вкусове като акцент в менюто беше специалитетът от пилешки Шиш Таук, поднесен в традиционната питка лаваш, видя наш репортер.

Розали

Разбира се, за малчуганите имаше и задължителната торта. Присъстващите на детския рожден ден отбелязаха, че времето само е засилило любовта между Кубрат и Розали, а двете им рожби са укрепили връзката между боксовата звезда и жена му.

Въпреки отчаяните опити на предишната половинка на шампиона ни, Андреа, да ги раздели, чувствата им устояха на интригите. Докато днес двойката се радва на наследниците си, фолк дивата стои сама от години и чака боксьора да се върне при нея.

 Припомняме, че дъщеричката на Кобрата се появи на бял свят в края на 2021 г.