Спасиха мъжа на Нана от инфаркт в България

Джонатан Гладуиш със сменена клапа и два байпаса

Шоу
16:40 - 02 Октомври 2024
2501
Спасиха мъжа на Нана от инфаркт в България

Здравословните проблеми не спират да преследват тв водещата Нана Гладуиш. След като години наред се бореше с коварен рак, а преди месеци загуби сестра си от същото заболяване, сега мъжът й се подложи на животоспасяваща операция.

Джонатан Гладуиш е претърпял инфаркт, за който семейството разбира случайно - едва след рутинен годишен преглед.

„След обикновен профилактичен преглед се установи, че мъжът ми е прекарал инфаркт, но слава богу организмът му е направил естествен байпас и така той е оцелял.

Наложи се тежка сърдечна операция за смяна на митрална клапа и два байпаса“, разказа Нана във видеообръщение. 

Заради здравословните проблеми на Джонатан, с Нана вече трети месец са в България, където е била направена и операцията.

Нана бе откровена към своите последователи не за да се оплаква и да търси съчувствие, а за да напомни колко важни са профилактичните прегледи и че те могат да спасят живот.

През последните години на бившата водеща на „Съдебен спор“ наистина й се насъбра много. Тя изключително тежко понесе внезапната смърт на сестра си и изпадна в дълбока депресия.

Още преди 2 години Нана и съпругът й избраха да напуснат България и да заживеят в чужбина. Те редуват по няколко месеца престой в Испания и САЩ, където имат собствени имоти.