Спасяват Драго Чая от тоалетната на НДК

Нещо за четене
12:43 - 01 Април 2021
5100
Спасяват Драго Чая от тоалетната на НДК

Драгомир Драганов вярва, че е роден под щастлива звезда. „Всичко, което ми се случи, нямаше да бъде възможно по-късно. Днес в морето от телевизии и в този калабалък от водещи, никога нямаше да бъда забелязан. Не се пестя и не пестя - живея сякаш няма да има утре и е така, откакто се помня. Подарих любов на хора, които нямаха нужда от нея", заяви водещият на „БНТ на 60“ пред Сашо и Деси от „Преди обед“.

Драго Чая разказа, че изпитва истински ужас, когато влиза в Би Ти Ви, защото преди няколко години се заключил в тоалетната на НДК и за малко да пропусне масовата сватба, която организирали от Столична община за влюбени от социално слаба среда.

Случката от времето, в което кмет бе Стефан Софиянски. Драго трябвало да води събитието заедно с актрисата Силвия Лулчева, а куп знаменитости чакали своя ред да поздравят младоженците с песни.

"Бях поканен да водя сватба на социално слаби двойки, а Стефан Софиянски беше кум. Буквално минути преди церемонията отидох до тоалетната. Влязох в най-крайната, затворих вратата и видях, че е без дръжка. Започнах да блъскам, да ритам с крак, да се дера с пълно гърло, защото изпаднах в паника. Хората ме търсили половин час, докато дядото на една от булките тръгнал към тоалетната и чул жалните ми вопли. Трима души едва разбиха вратата. Но успях да се овладея и поведох сватбата. Оттогава никога не ходя до тоалетната в малкото НДК", разказа Драго Чая.