Специалният ден за Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

През 2010 г. двамата сключват брак, а днес са горди родители на две деца

Любопитно
22:20 - 26 Септември 2022
8052
Специалният ден за Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Пътищата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се пресичат през 1998 г. по време на филмов фестивал. Едва ли тогава някой е предполагал, че тази среща ще се окаже съдбоносна.

През 2016 г., осемнадесет години по-късно, в "Шоуто на Джонатан Рос" той разказва, че е ухажвал бъдещата си съпруга по доста странен начин.

"Половин час след като са бяхме запознали, ѝ казах: "Знаеш ли, аз ще бъда баща на децата ти", спомня си Майкъл. Отговорът, който последва от нейна страна, е: "Чувала съм и съм гледала много за теб и мисля, че е време да ти пожелая лека нощ."

В крайна сметка Катрин приема да излезе с актьора. От там нататък нещата се развиват по мед и масло, и Майкъл наистина се оказва прав за бъдещето си с неговата любима.

През 2010 г. двамата сключват брак, а днес са горди родители на две деца: Дилън (22 г.) и дъщеря Карис (19 г).

Освен общия житейски път, двамата споделят и... обща рождена дата. Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват своя рожден ден на 25 септември. За специалния празник актрисата качи снимка в Инстаграм с думите: "Това е нашият рожден ден! След като 24 години празнуваме нашия специален ден заедно, аз все още го очаквам с нетърпение. Обичам те! За твое здраве!"

Дъглас също не пропусна да отбележи повода. В неделя, 25 септември, той публикува романтична тяхна снимка в  Инстаграм. Двамата са облечени целите в бяло, позирайки прегърнати на фона на Тадж Махал.