Спецов взриви мрежата: Данъчният с мускулите бие торбичката "Билла" на Краси К.

Общество
16:30 - 14 Май 2021
13447
Спецов взриви мрежата: Данъчният с мускулите бие торбичката "Билла" на Краси К.

Огромните, лъщящи мускули на новия шеф на НАП Румен Спецов очаквaно предизвикаха вълна от коментари и колажи в социалните мрежи, които заплашват да бият рекорда на великата торбичка "Билла" на Краси Каракачанов. Повечето потребители искрено се забавляват с културизма на Спецов, но има и такива, които очевидно не приемат за нормално шефът на данъчните да е нещо средно между Митьо Крика и Фики Стораро.

Ето и някои от добрите попадения:

Инфлуенсърката Letiashtata Kozzila Erato например коментира, че "човек, който не го е страх да излезе с такива гащи пред хората, нищо не може да го събори. Успех."

Все пак уточнява, че това е положителен коментар и че хобито на Спецов е "жестоко".

Главният редактор на портала "Консерваторъ" Николай Облаков пък пише:

"Предлагам за ново мото на НАП:
"Нека вдигаме гири, не данъци!"

Очевидно не толкова впечатлен е журналистът Явор Дачков, който е оставил коментар, над статията за назначението на Спецов: "Аз мисля, че тази страна трябва да се закрие". 

Интересното е, че под неговия коментар, такъв е написал и бившият външен министър Кристиан Вигенин. Той е подхожда доста по-умерено:

"За да изглеждаш така е нужна желязна дисциплина в тренировките и храненето, както и воля да пренебрегваш изкушения и да се лишаваш от много дребни и по-големи удоволствия от всякакъв характер. Ако работи по същия начин, значи си е точно на мястото."

Разбира се, не закъсняха и т. нар. мемета. В едно от тях неизвестен потребител сравнява "комсомолците от една залязваща партия" и "назначенията на реваншистите", какъвто на шега би трябвало да се пада Спецов.