Spice music festival се връща с оригиналния формат сцената

Panjabi MC ще е хедлайнер на фестивал за пръв път тази година

Топ
10:03 - 21 Декември 2023
1070
Spice music festival се връща с оригиналния формат сцената

Следващият SPICE Music Festival, който предстои на 2 и 3 август 2024 г., ще се върне към корените си. Организаторите обявиха, че фестивалната зона ще бъде преобраезена в добре познатия план от 2020, 2021 и 2022 г. - със сцена, която ще е разположена с гръб към морето.

Това е любопитно развитие на събитията, след като тази година много от посетителите на партито на годината се оплакаха, че няма достатъчно място заради нововъведенията - специално оставен коридор, чиято цел официално бе да осигури достъп до терминала, макар че в предходни години никога не е имало такава практика.

С „новите” промени, които всъщност не са промени, а представляват връщане към добре познатата формула, фестивалната зона ще може да побере до 10 000 човека - с близо 20% от това, което успя да побере т.г. И това ще е необходимо, тъй като артистите, които вече са потвърдили участие, са едни от най-популярните в близкото минало.

Това ни води към може би най-интересната новина, която организаторите споделиха. Panjabi MC ще е хедлайнер на фестивал за пръв път тази година. Британско-индийският продуцент, рапър и диджей стана известен в края на миналия век с песента си „Mundian To Bach Ke”, а в следващите няколко години серия от сингъли и албуми затвърдиха славата му.

По неизвестни причини обаче Panjabi MC изглежда сам влезе в сянката на прожекторите около 2007 г. и от тогава не е демонстрирал, поне публично, таланта си пред милионите си фенове. Това ще се промени на 2 и 3 август 2024 г., а Бургас не е случайно избран.

Другата добра новина е, че билетите за събитието догодина вече са пуснати на пазара и цените им от 120 лева за двата фестивални дни и 160 лв. за двата дни във ВИП зоната ще се задържат най-малко до 31 декември тази година.