Спипаха двама дилъри след наркосделка в София, клиентът им избяга в Хасково

Издирваният е 54-годишен турчин, който е заловен

Топ
13:47 - 27 Март 2024
1878
Спипаха двама дилъри след наркосделка в София, клиентът им избяга в Хасково

Полицията задържа двама мъже минути след наркосделка в София, по-късно в Хасково е установен и техният клиент. За специализираната полицейска операция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В резултат на оперативните действия, минути след осъществена наркосделка в района на хипермаркет на бул. „Цариградско шосе“ в София, са задържани двама мъже – на 36 и 30 години, криминално проявени и осъждани. Третият – 54-годишен турски гражданин, е успял да избяга с автомобила си, който малко по-късно е изоставил в района на столичния ж.к. „Дружба“. При извършения на място оглед криминалистите са открили в близост и изхвърлен платнен сак, натъпкан с 16 пакета суха тревиста маса - марихуана, с общо тегло 8 килограма.

В хода на операцията са се включили и служители на ОДМВР – Хасково, а турският гражданин е бил засечен на територията на областния град. След ареста му, той е конвоиран до ГДНП.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в Софийската градска прокуратура тримата мъже са привлечени като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок от 72 часа.

С