Спипаха Гери от "Ергенът“ в лъжа

Нещо за четене
11:53 - 08 Март 2022
5640
Спипаха Гери от "Ергенът“ в лъжа

Казват, че красивата жена няма възраст и явно плеймейтката и участничка в „Ергенът“ Гери Стаменова разчита именно на това, защото, оказва се, в последните 6 г. тя е все на 24 г.

Стаменова, която се пробва и като певица, обяви във визитката си, че е на 24 г. Само че на точно толкова се представя тя и през 2016 г., когато се бори за короната на Мис Плеймейт.Честно казано искрено се страхуваме да попитаме на колко години е била през 2012 г. например, защото пак може да се окаже, че е била на 22 г.

Ако през 2016 г. е казала истината, значи Стаменова е на 30 г. в момента. Е, трябва да признаем, че чертите ѝ наистина са по-зрели и всъщност далеч не прилича на 24-годишна. Погледнете например Ева, която уж е по-голяма от 24-годишната плеймейтка.

В някои публикации от 2020 г. пък Гери Стаменова е представена като 23-годишна певица, която била подгласничка на Нора Недкова на Плеймейт през 2018 г. Иначе Гери Стаменова, въпреки че е завършила „Публична администрация“, се пробва и в пеенето, отбелязва vbox7. Твърде неубедително, както се убедихме и преди време, а и в един от последните епизоди на „Ергенът“. Но е факт, че сме чували и по-фалшиви изпълнения. Наистина.

С песента ѝ Fuego, с която се опита да впечатли Виктор Стоянов, беше обявена за новото звучене на родния хип-хоп, но това не беше достатъчно за творческата натура на Стаменова и през пролетта на 2020 г. възпя генерал Мутафчийски.