Спипаха в изневяра в ефир испански журналист

Куриози
12:46 - 30 Април 2020
10192
Спипаха в изневяра в ефир испански журналист

Репортерите тук може да са мисирки, но в Испания с професията се занимават истински тапири. Тамошният телевизионен водещ Алфонсо Мерлос изпадна в неловка ситуация, след като оскъдно облечена жена се появи на екрана, докато той бе включен на живо от дома си в предаването Estado de Alarma.

Неприятностите за 41-годишния Алфонсо Мерлос обаче не свършиха дотук. Наблюдателни зрители разкриха, че жената не прилича на приятелката му - риалити звездата от "Биг Брадър Испания" Марта Лопес, и разпознаха 27-годишната журналистка Алексия Ривас. Освен в изневяра, се стигна дори до обвинения, че Мерлос и Ривас са нарушили строгите мерки за социално дистанциране заради коронавируса.

След като запази мълчание няколко дни, въпреки медийния интерес, телевизионният водещ се извини публично на бившата си приятелка и обясни, че те вече не се виждат. "Нямам проблем да поискам прошка, въпреки че не съм искал да нараня никого", каза той.

Алексия Ривас коментира пред медии, че с Мерлос се виждат от три седмици и той й казал, че не е семеен. Марта Лопес обаче каза, че са били двойка с Алфонсо по това време и нарече поведението му "неприятно" и "срамно".