Спокойно, Мравин няма да направи децата ви педерасти. За вас обаче не съм сигурен...

Родители, когато се изпърдите след втората порция шкембе чорба в кварталната кръчма и надуете Анелия или Криско, вие отглеждате обратност

Коментар
16:13 - 25 Януари 2021
17500
Спокойно, Мравин няма да направи децата ви педерасти. За вас обаче не съм сигурен...

И аз не съм голям фен на джендърската еволюция, не идеологически, а чисто естетически. Вероятно съм под влияние на това, че твърде често съм виждал Фънки в рокля и Нона Йотова в розово костюмче, простено ми е. Не разбирам обаче защо едно невинно ципокрило на име Мравин, което обикаля гората и среща тревички, дръвчета, боровинки и пеперуди-лесбийки, представлява такова ниво на обществена опасност, че вече десети ден цялата мощ на псевдопатриотичната джамбазковщина се лее върху нещастните му антенки.

Става въпрос за детската книжка „Мравин и планетата гора“, която разбуни духовете в социалните мрежи, националните медии и дори сред предизборно попикания ни политически елит. В нея авторката с псевдоним Великан Василева разказва за едноименната мравка, която търси своя нов дом, а по пътя му помагат две крилати дами, които живеят в хомосексуално разбирателство. Героят среща и два мъжки лебеда, които се обичат открито. Разбира се, птиците са черни, за да има и метафора към маргинализацията на обратните от неразбиращото, задръстено общество.

Научен факт е, че в света на насекомите съществуват еднополови сексуални отношения, макар да се срещат само при около 100 от познатите на Петър Берон и колегите му над 6 000 000 вида. Обясненията за феномена са многобройни, от това, че мъжките екземпляри не различават пола на сексуалния си партньор и онождат наред, до форма на групова доминация и контрол. Независимо от причините, фактите са безспорни – у буболечките може да има хомосексуализъм, но педерастията е запазено качество на хората.

Мравките, пеперудите, жирафите, папагалите и дори маймуните нямат навика да се клатят един-друг или една-друга за пари, да се лъжат на дребно и едро, да си подливат вода в работата, да си пукат гумите на колите, да се клюкарят и злословят, да пикаят върху черджето на комшията, да си изхвърлят боклука през прозореца. Защото между физиологичната нужда да се съвокупляваш с някой от същия пол и психологическо-обществената категория „педерастко поведение“ съществува огромна разлика.

Първото е еволюционен модел, а второто – цивилизационен. Първото не е заразно, не се предава чрез допир, телесни течности, а още по-малко – чрез книжки. Виж, второто е друга работа – то се учи, при това първо в семейството, после в квартала, в училище, в офиса, за да достигне своя апогей някъде из рунтавия Триъгълник на властта.

Скъпи родители, Мравин няма да направи децата ви гейове, но вие често ги превръщате в пълни педерасти. При това в лошия смисъл, както е казал старият Моше. Всеки път, когато се напиете като талпи пред телевизора и пуснете канала на Слави, когато препсувате под мустак шефа/съседа/личния лекар/македонците/Байдън/5G кулите, когато си загасите фаса върху парапета във входа, когато се изпърдите след втората порция шкембе чорба в кварталната кръчма, когато надуете Анелия или Криско, вие отглеждате обратност.

Обратност не в половия, а в социалния смисъл, която е много по-страшна от самия Владо Кузов в най-разгонения му период. Истинската педерастия идва не от четене на книжки, а от отказа да се чете, независимо дали става въпрос за „Анна Каренина“, рецептите на Петър Димков, или „Мравин и планетата гора“. Защото горкото животинче не е опасно за децата ви, но вие сте!