Спряган за гадже на Роналдо идва в Бургас с жена си

„Лошото момче“ на кикбокса Бадр Хари пристига ден преди старта на GLORY

Новини
16:35 - 01 Октомври 2023
14733
Спряган за гадже на Роналдо идва в Бургас с жена си

Голямата звезда на GLORY Бадр Хари пристига в България на 5 октомври, като с него освен треньорът Майк Пасение, кондиционен треньор, масажист, лекар и охрана, идва и част от семейството му.

С „лошото момче“ на световната организация идва очарователната му съпруга Дафне и вуйчо му Абделкадер, който държи да подкрепи племенника си край белия корнер. Връзката между Бадр и Абделкадер е много силна, което е известно и за на-близките приятели на легендарния кикбоксьор. 

Абделкадер, който е търговец в Амстердам често пътува с Бадр и до Мароко, където семейството често гостува в кралска резиденция собственост на кралската фамилия.

Да припомним - преди време Бадр беше спряган за гадже на футболната легенда Кристиано Роналдо, а повод за подобни злословия ставаха техни общи снимки, на които двамата очевидно се забавляват.

По едно време се разнасяше мълва, че Роналдо лети до Мароко, за да посети Бадр Хари едва ли не всяка седмица с частен самолет. В Реал даже опитаха да забранят на футболиста толкова много полети, но Кристиано пренебрегна желанието на Флорентино Перес и други шефове и в Инстаграм профилите на двамата спортисти се появиха нови общи техни снимки.

Както Бадр, така и съпругата му Дафне ще посети за първи път в България, като в плановете на красивия топмодел от Амстердам е следващото лято да доведе и трите им дъщери. Момичетата засега остават в Нидерландия.

Бадр Хари с красавицата Дафне

За Бургас ще пътуват и близо стотина мароканци, едни от най-верните фенове на Бадр, които живеят на различни точки по света. Сред желаещите да пътуват до Бургас и зала „Арена Бургас“ е 20-годишния принц Мулай Хасан, син на крал Мохамед VI, който е един от най-големите фенове на Бадр Хари. Към този момент обаче от консулството на Мароко мълчат за евентуално посещение у нас на кралския наследник.

За първи път у нас ще се проведе събитие на най-голямата и най-популярната организация в света по кикбокс GLORY 89. То ще се проведе на 7 октомври от 17:30 часа в “Арена Бургас” в морския град.

Участие в в събитието ще вземе и най-добрият български кикбоксьор Стоян Копривленски, който първи обяви за гала-вечерта. Съперник му е румънецът Сорин Калиниук.

На ринга на GLORY 89 ще се качат доста атрактивни български кикбоксьори.