СРАМ И ПОЗОР! Бръснати грабят деца около НДК!

Родители проплакаха, че техните наследници, както и възрастни, са били тормозени от скинари

Новини
12:10 - 13 Септември 2024
3014
СРАМ И ПОЗОР! Бръснати грабят деца около НДК!

Нов проблем със скинари в центъра на София. След като късно снощи Зрдавеняци, облечени в черни дрехи, нападнаха протестиращи срещу поправките в Закона за предучилищното и училищното образование, които забраняват споменаването на ЛГБТ хората в българските училища, часове по-рано обществото е било развълнувано и от друг подобен случай.

Двамата "мъжкари", които са на основнита снимка, са ограбили няколко деца, преминаващи в различни части на НДК, в центъра на София!

Те отворили раницата на едно момче и му взели слушалките посред бял ден. За това алармира бащата на детето - Ивайло Настев, поискал съдействие за случката.

В "Забелязано в София" бяха публикувани още няколко интересни подробности. Оказа се, че още едно хлапе е пострадало от тези два индивида.

Георги Николов сподели: "Дъщеря ми също е била там, на нея също са й взели неща".

И това не е прецедент.

Оказа се, че компанията на тези "гангстери" наброява около 10 души - в зависимост от сезона и ситуацията. Преди време хора са викали полиция, тъй като тези, както и по-големи от тях, тормозели хората из НДК по различни причини.

Бандата проверявала и претърсвала дори възрастни, като някои от тях държали за респект в ръцете си газови пистолети или мачете!

Социалната мрежа буквално "завря" от мнения и негативни коментари за случката от слънчевия 12 септември 2024-а.

Пламен Николаев Пенчев: "Престъпници. Утайките на обществото. Само газови камери и концентрационни лагери за тия!"

Анна Ваташка: "Копелдаци! Когато и да им счупиш ръцете, все ще е късно! Крумови закони ни трябват, иначе няма оправия!"

Венцислав Владимиров: "Вече и скинарите са псевдо... Едно време истинските скинари не тормозеха Българи! Заслужават си пердаха!"

Симеон Дуков: Изпърдялници. Докато сме общество, което толерира подобни и единственото порицание, което получават ще бъде у фейса, - така ще е! Такива трябва да бъдат мачкани и пращани в ТВУ-то или да си карат нощите по РПУ-тата. Подайте сигнал до полицията, но съдейки колко е "ефективна" тя, то не вярвам да се случи каквото и да е. Най-много една "спортна 24-ка" до сутринта, когато мама и тате дойдат да си ги приберат".