Срещата между Алекс и Виктор в София – постановка !

Инициатива за рандевуто поел самият ерген

17:48 - 19 Май 2022
5384
Срещата между Алекс и Виктор в София – постановка!

Срещата между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов от „Ергенът“ е всъщност евтина постановка. Инициатива за рандевуто поел самият той, като се погрижил папараци да заснемат как двамата пият кафе в центъра на София.

Припомняме, че снимката се появи още вчера, като бързо обиколи социалните мрежи. Анонимният автор на фотоса разкрива, че „случайно“ е засякъл двойката в столично заведение, пише kliuki.net. Алекс и Виктор се държали топло един с друг и по нищо не личало психоложката да му е сърдита заради реакцията след агресията от страна на Виктория Капитонова.

Според наши източници обаче цялата тази среща е удобно скалъпена от самия Виктор, който понесе доста хейт след последния излъчен епизод на „Ергенът“. Участничките в скандала – Виктория и Дениз Хайрула, вече бяха наказани от зрителите, като публичните им профили в социалните мрежи изчезнаха.


За да не последва тяхната участ, Виктор предвидливо решил да изчисти имиджа си, като покаже пред всички, че с Алекс са приятели и хипнотерапевтката не му се сърди за нищо.

Нищо чудно Стоянов сам да се е уговорил с папараци за часа и мястото на срещата с Алекс така, че сдобряването да бъде заснето черно на бяло и разпространено в социалните мрежи.

Тези дни той отправи и публично извинение към Алекс във видео обръщение, в което с типичния лош актьорски стил изказа своето съжаление за създалата се ситуация.