Стабилен хейт за новия сезон на "Капките"

Новини
12:40 - 23 Февруари 2021
4894
Стабилен хейт за новия сезон на "Капките"

Снощи стартира новият сезон на „Като две капки вода”. В деветия сезон на забавното предаване за поред път гледаме Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка и Къци Вапцаров, Поли Генова и Михаела Мaринова. Позитивното предаване отнесе стабилен хейт в социалните мрежи, заради присъствието на едни и същи лица. Особено Поли Генова и Михаела Мaринова вече са толкова преекспонирани, че ги очакваш да излязат и от хладилника. 

Михаела Маринова е втръснала до болка 

Къци Вапцаров също е до болка втръснал. Гледахме го в два поредни сезона на "Маскираният певец", но явно е било малко и сега отново е на екран, но в "Капките".

Единственият забавен и позитивен, макар и доста напълнял, бе Фики. Синът на Тони Стораро се яви на сцената в образа на Дони и се представи блестящо с песента „Уморени криле” и спечели снощи първото място.

Софи Маринова реши да имитира „Мис Свят 1994” и филмова звезда на Индия Ашвария Рай. Журито оцени превъплъщението на ромската перла. 

Къци Вапцаров, Милица Гладнишка, Поли Генова и Михаела Маринова не успяха да впечатлят с кой знае какво. 

"Вярно пеене,но бездушно,не ме вълнува...не ми харесва изобщо","Имитациите й се получават, понеже тя самата е крайно безлична като изпълнител и като личност. Подредена в редица от пет момичета, не бих я разпознала. Скучна е. Ако някой ми каже някоя нейна авторска песен, ще го черпя чеверме и каса бира", "Много искат да я набутат Михаела напред само че все още е въздух под налягане!Не е дорасла за този формат и се изложи !Всички останали са по -добри!", са само част от коментарите по адрес на Михаела.

Поли Генова се постара за образа на Лейди Гага, но все пак отнесе доста критики