Стабилно е състоянието на наръганото 16-годишното момче

Скандалът станал заради момиче пред столична дискотека

Актуални новини
08:52 - 22 Май 2019
2011
Стабилно е състоянието на наръганото 16-годишното момче

16-годишното момче, което бе наръгано с нож до бившия хотел "Плиска" в столицата, остава в болница. След направена операция, то е в стабилно състояние, съобщи Нова телевизия.

Младежът е с две прободни рани в областта на гърдите.

Припомняме, че инцидентът се случи в понеделник вечерта, когато около 21:30 часа беше подаден сигнал в полицията. След време стана ясно, че скандалът се е заформил заради момиче, което впоследствие се опитало да качи раненото момче в две таксита. Те обаче отказали да качат младежа.

За инцидента беше задържано друго 16-годишно момче, за което се препдолага, че е извършило престъплението. Все още се уточняват детайлите около престъплението, но това, което органите на реда знаят е, че момчетата са били на дискотека преди едното от тях да извърши престъпното деяние.

„След дискотека за младежи е възникнал спор. Изяснява се каква е причината – дали е във връзка с момиче или със спор, свързан с футболни отбори. Пострадалото момче е с порезни и прободни рани в „Пирогов”. С опасност за живота е, но според лекарите състоянието му е стабилизирано. Незабавно са извършени процесуално-следствени действия. Работено е с всички деца, които са били там", обясни вътрешният министър Младен Маринов.

По случая се извършват процесуално-следствени действия.