Стъки бесен на протестиращите: Какво ревете, че са ви напръскали със спрей? Вие посегнахте на държавността и законността!

Актуални новини
19:50 - 02 Септември 2020
5609
Стъки бесен на протестиращите: Какво ревете, че са ви напръскали със спрей? Вие посегнахте на държавността и законността!

Станислав Недков-Стъки, който оглави протестите срещу блокадите в София, се разгневи отново на антиправителствените демонстранти в центъра на София и публикува дълъг коментар във фейсбук по повод днешното т.нар. Велико народно въстание. 

"Направиха посетагелство срещу държавността и законността - опитаха да запалят полицаи, а преди това и посегната на 103-годишните жълти павета, устояли на войни, бобмандировки, на комунистическия режим, но трябваше да дойде демокрацията в днешния й вид, за да бъдат вадени и хвърляни по полицаите", заяви ММА боецът. Съпругът на Юлияна Дончева публикува и снимки, на които се вижда, че участници в протеста къртят жълтите павета, за да замерят с тях полицаи и жандармеристи и палят слама, разделяща ги от униформените.

Ето целия коменатар на Станислав Недков:

"Ето това е протест! Евала! Целият народ се е вдигнал! Два народа даже! Тези 8 000-10 000 души /по различни източници/, са основно партийни членове, докарани с автобуси от цялата страна и представляващи едва 0.3% от гласувалите на последните парламентарни избори. Та тази група хора твърди, че представлява народа и си позволява да говори от името на всички българи!

Отдавна предупреждавам, че заради безумията, които се вършат там, младите и мислещи българи, също като мен, ще избягат от протеста на олигарсите и провалените политици.

Протестът загуби своята представителност и се ограничи до партийно мероприятие и хулигански прояви!

Днес протестиращите посегнаха на още две емблематични за България неща.

Беше направено посегателство срещу държавността и законноста в страната, като върху български полицаи бе изсипана слама, и впоследствие направен опит сламата и полицаите да бъдат запалени. Нещо изключително безумно и дивашко! Тези полицаи имат семейства! Те защитават и пазят и вашите семейства и заслужават уважение!

Навсякъде по света при опит за убийство на полицай е позволено да се стреля, а вие оревахте навсякъде, че ви напръскали със спрей!

Беше посегнато и на 103-годишните жълти павета, устояли на войни и бомбардировки, на комунистически режим, но трябваше да дойде демокрацията в днешния й вид, за да бъдат вадени и хвърляни по полицаи!

С тези лидери на протеста, той все повече ще оредява! Дори правителството да подаде оставка, съм убеден, че нищо добро за България няма да се роди от него!

Затова аз оставам на страната на законността, реда и спокойствието на всички български граждани!"