Стъки потъна в скръб

Станислав Недков съкрушен от смъртта на треньора по ММА и самбо Кръстю Джамбазов

Новини
20:15 - 05 Декември 2020
11126
Стъки потъна в скръб

Президентът на българската федерация по ММА Станислав Недков сподели скръбта си по повод смъртта на треньора по самбо Кръстю Джамбазов.

Ето какво написа Стъки на страницата си във фейсбук:

"Българската федерация по ММА осиротя! Загубихме най-ценния и най-мъдър човек, доайенът на федерацията!", съобщи той във "Фейсбук" тъжната новина за смъртта на Кръстю Джамбазов.

„До последния си дъх, Кръстю Джамбазов, или за всички, които го обичахме просто бай Кръстю, беше отдаден изцяло на любимия ни спорт и на децата с които работеше.

Дори и в напреднала възраст, бай Кръстю с огромно желание и младежки ентусиазъм работеше всеки ден с момчетата в залата. Не пропускаше състезание, като успяваше винаги да изведе клуба си Локомотив (Горна Оряховица) до призовите отличия и да го класира сред най-добрите в страната. 

Научихме много от него и никога няма да го забравим!

В мен остана нещо, което трябваше да му дам. На 28.11. трябваше да сме на състезание и да връча на бай Кръстю звание за “заслужил треньор” за постигнати високи резултати и принос в развитието на ММА в България! 

Не можахме да се видим! 

Приносът му БФ ММА да е една от успешните спортни федерации у нас е огромен. Със звание или не, той успя да запише името си със златни букви, както в историята на ММА, така и в нашите сърца!

Сбогом, приятелю! Бог да те прости и приеме в Царството Небесно! Амин! Обичам те! Ще ми липсваш много!", завърши тъжното си послание Станислав Недков.