Стъки повежда хорото на протеста пред "Дондуков" 2

Петорната коалиция - ИТН, БСП, ДПС, ДБ и ИСМВ, била съставена от политически терористи в полза на Радев

Политика
19:00 - 03 Май 2021
10275
Стъки повежда хорото на протеста пред "Дондуков" 2

ММА боецът Станислав Недков - Стъки, повежда хорото на протеста срещу "преврата" на новите партии, на 5 май пред "Дондуков" 2 от 10,30 часа, съобщи той в социалната мрежа фейсбук.

След призива ми от миналата седмица да излезем и защитим демокрацията и правата си, получих хиляди поздравления и заявки за подкрепа. Всички нормални и разумни български граждани сме притеснени от случващото се в страната.

Политически терористи отричат и унищожават всичко направено досега. Влизат в държавни предприятия и министерства, искат от администрацията да им предаде класифицирана информация, касаеща националната сигурност на флашка, която да разнасят в джобовете си, аргументира той протестните действия, които организира. 

И нарече Петорната коалиция - Шоуто на Слави, БСП, ДПС, ДБ и Мутрите, като я обвини, че изземвала основни човешки права, като правото на глас.

"Посред нощите задкулисно се приемат противоконституционни изборни правила, чрез които да се попречи на милиони българи да гласуват. На последните избори над 2 200 000 българи избраха да гласуват с хартиена бюлетина, въпреки, че в секцията имаше и машини. Това са възрастни хора, такива които не боравят с компютри, или просто хора, които не вярват в честността на машинното гласуване. На предстоящите през лятото избори тези хора няма да имат право на избор и е много вероятно повечето от тях да не отидат да гласуват", пише Стъки. 

Лъжа е, че чрез машините ще се вдигне избирателната активност и повече българи ще могат да гласуват.
Досега в секцията можеха да гласуват едновременно по двама души и въпреки това на много места имаше дълги опашки. С изцяло машинното гласуване, когато във всяка секция ще има само една машина опашките ще са километрични, добавя той. 

За него всичко се свеждало до осигуряването на безброй гласове от ДПС, идващи от Турция, за Радев на изборите за президент тази есен. Въпреки че ДПС отдавна декларира, че няма намерение да подкрепи държавния глава за втори мандат.

"Да се съберем, да поискаме от Румен Радев веднага да разпусне този зловреден парламент, съставен от политически темерути, нежелаещи да си говорят един с друг. Партийни хамелеони и слънчогледи прескачащи от партия в партия, които ни се представят за нови лица и борци срещу статуквото. Същите, назад във времето участвали, като депутати и министри в така нареченото статукво. Ние помним, колкото и на тях да не им харесва това. Тези, които викаха “мутри вън” се оказаха мутри в бели якички, които в полунощ по тъмно и задкулисно приемат изборни правила, издават укази и ги обнародват в извънреден брой на Държавен вестник. В почивния ден на Разпети петък.

Да заменим чалгата с хорото", призова той.