Стъки въпреки Бойко: Утре всички на "Дондуков" - да изметем Радев!

Общество
20:00 - 04 Май 2021
10174
Стъки въпреки Бойко: Утре всички на "Дондуков" - да изметем Радев!

Въпреки понижението на температурите утрешният ден в политическия живот у нас обещава да бъде твърде горещ. Причината - БСП би трябвало да приемат и върнат веднага третия мандат за съставяне на кабинет, парламентарно представените партии да се срещнат с президента Радев, за да обсъдят новия състав на ЦИК и да има подкрепа от феновете на Борисов въпреки днешния му призив демонстрация да няма.
 
Това става ясно от публикация във фейсбук на организатора на събитието - ММА боецът Станислав Недков - Стъки, който събира симпатизанти на ГЕРБ пред Президентството. Междувременно се подготвя и контрапротест. "Съпротива срещу мафията" е насрочен за 9 ч. сутринта на същото място. Демонстрацията, организирана от Стъки, е обявена за 10.30 ч.

"Аз съм винаги бил за стабилна държава. Държава, в която се правят протести, няма шанс да върви напред. Има смисъл от протестите, но ако се върви  напред. ВМРО си направи тяхно мероприятие с Тошко Йорданов. Аз съм за диалог. Демокрацията е това”, обяви днес пред журналисти премиерът в оставка Борисов.

Протестът на феновете на ГЕРБ е срещу последните законодателни инициативи в 45-тото Народно събрание. 

“Нека заменим чалгата с хоро“, призова той съмишлениците си във фейсбук.

Ето и пълният текст без  редакторска намеса: 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!


Ще продължаваме ли да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка?
Ще позволим ли след 32 години преход с преживени в началото глад, празни рафтове в магазините, купони за хляб и режим на тока, да се върнем в изходна позиция?
Ще дадем ли управлението на страната отново в ръцете на комунисти, мутри, политически хамелеони и адреналинки?

Всичко това е напът да се повтори в най-скоро време, ако ние стоим и гледаме безучастно. През 90-те мутрите бяха на улицата. Сега техните адвокатите са в Парламента и приемат закони.

Призовавам всички нормални и разумни българи, без значение от политическите пристрастия, да се обединим. В името на любимата ни България да спрем тази омраза и разединение.

Нека повече не се поддаваме на манипулациите на разединителя Радев и да поискаме оставката му.

ОСТАВКА на Радев, който накара българи да се хванат за гушите с българи. Оставка затова, че задкулисно, през нощта на Разпети петък, издаде указ, с който узакони безконтролното отваряне на секции в Турция, с което даде възможност на ДПС да удвоят депутатите се на следващите избори. По всичко личи, че е влязал в уйдурма с ДПС за подкрепа на президентските избори през есента.

Ще поискаме оставката на Радев и за отнемането ни на правото да гласуваме с хартиена бюлетина. Машините подлежат на манипулации и с тях може да бъде подменен гласа ни.
С МИРЕН И НАДПАРТИЕН ПРОТЕСТ да кажем НЕ на комунисти, соросоиди, джендъри и национални предатели.

България има нужда от държавници обединители, а не разединители и чуждопоклонници.
Утре (сряда), в 10:30ч пред Президентството!