Станислав от „Фермата“ печели милиони от покер

Синът на Сашо Дойнов се отказва от атьорството, за да се издържа от хазарт

Новини
15:10 - 06 Септември 2023
10817
Станислав от „Фермата“ печели милиони от покер

Синът на актьора Сашо Дойнов – Станислав, е изкарал повече от милион лева от покер. 37-годишният наследник на театрала, който е част от новия сезон на „Фермата“, е професионален покерджияи обикаля света, за да играе.

Един от най-големите си удари Станислав прави преди 6 години. Тогава на турнир в Лос Анджелис грабва наградата от 670 000 долара. Това е една от най-големите печалба за фермера в  кариерата му на покер играч. Станислав има и други удари, ала сумите са значително по-малко и стигат до 30 000 евро.

Той започва да играе ппрез 2011 г., в началото аматьорски - онлайн и с приятели. По-късно разбира, че му се удава и че може да си вади прехраната с това, а не с професията му - актьорство. „Предпочитам да си изкарвам парите от покер турнири", каза при представянето си в риалити формата наследникът на Сашо Дойнов.

Станислав с баща си Сашо Дойнов

Баща му Сашо Дойнов разкрива, че настоящият риалити герой много помага на семейството в трудни моменти с големите си печалби. „Синът ми не е комарджия. С печалбите си от турнира смени дограмата вкъщи преди години. Добре, че е той, иначе не ми се мисли", споделя преди време обичаният артист.