Станислав Владимиров: Надяваме се Сашко да бъде намерен

Мина много време, притеснен е кметът на Перник

Новини
09:07 - 19 Ноември 2022
1844
Станислав Владимиров: Надяваме се Сашко да бъде намерен

Всички се надяваме Александър да бъде намерен жив и здрав. За съжаление, много време мина. Песимизмът накланя везните в тази посока. Това каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

Повече от седмица няма следа от 12-годишния Александър, който изчезна в Перник. Бащата на момчето обяви награда от 100 хил. за намирането му.

“В ситуацията, в която се намира бащата, той търси всякакви варианти. Сигналите са безброй и не са спирали, не мисля, че ще бъдат увеличени. Това е негово решение, никой не може да го съди. В момент на отчаяние човек е готов на всякакви ходове”, каза кметът на Перник.

„В нито един момент работата на полицията не се е ръководела от оракули, проверявали са се всички сигнали. Наистина някои от сигналите са били доста ексцентрични, но няма как да бъдат проверявани сигнали, които наистина можеха да доведат до положителен резултат. За съжаление, резултатът не е такъв, какъвто очаквахме“, заяви той.

Кметът на Перник потвърди пред Би Ти Ви, че и днес ще продължи издирвателната операция и ще се включат много доброволци.

„Молбата ми към тях е да синхронизират своите действия с полицията, за да не се претърсва едно и също място няколко пъти“, каза той.