Старата мома Дженифър Анистън пише детски книжки

Книгите са вдъхновени от нейния домашен любимец, Клайдио

Шоу
11:45 - 13 Юни 2024
19250
Старата мома Дженифър Анистън пише детски книжки

Звездата от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън сключи договор за четири книги с издателство Harper Collins и анимационното студио Invisible Studio за поредица от творби с анимационно куче, предаде Асошиейтед прес, на която се позовава БТА.

Книгите са вдъхновени от нейния домашен любимец, Клайдио. Първата книга се казва „Clydeo Takes a Bite Out of Life“ („Клайдио отхапва от живота“), с илюстрации от Бруно Якоб и е планирана за издаване на 1 октомври. 

Клайдио вече е любимец в социалните мрежи с над 100 милиона гледания в различни платформи. През 2021 година Дженифър Анистън създаде самостоятелен профил на нейното куче в Instagram. Книгата Clydeo Takes a Bite Out of Life е представена като „вкусно и забавно пътешествие, изпълнено със самопознание и самоувереност“. В нея се разказва за откритието на Клайдио, че е талантлив готвач. 

„Не бих могла да бъда по-развълнувана от факта, че Клайдио и неговите истории ще бъдат публикувани, където, надявам се, ще вдъхновят както децата, така и любителите на кучета с неговото очарователно пътешествие в търсене на истинската му страст“, каза Анистън в изявление.