Старинното имение на Ерик Кантона (СНИМКИ)

Уютният дом помага на легендата на Манчестър Юнайтед да се презареди и да се наслади на спокойствие

Нещо за четене
22:32 - 25 Декември 2023
11229
Старинното имение на Ерик Кантона (СНИМКИ)

Къщата на Ерик Кантона - футболната легенда на Манчестър Юнайтед, в Падфийлд близо до Глосъп в Дербишър пресъздава същността на резиденция на истински шампион.

Сгушено сред живописната природа, това зашеметяващо жилище отразява едновременно елегантност и величие. Когато човек се вгледа във фотосите, става ясно, че домът на Кантона не е просто жилище, а въплъщение на забележителната му кариера.

Къщата е свидетелство за неговата непоколебима отдаденост на красивата футболна игра. Със своята безупречна архитектура и девствена околност тази резиденция излъчва атмосфера на спокойствие и изтънченост.

Тя служи като убежище за Кантона след изтощителните мачове на свещения терен на "Олд Трафорд". Това убежище му позволява да се зареди с енергия и да намери утеха сред прегръдката на природата.

Личният живот на Ерик, подобно на професионалните му начинания, е динамичен. През 1987 г. се жени за Изабел Ферер, но през 2003 г. двойката се разделя. Намирайки отново любовта, Кантона "завързва възела" си с Рашида Бракни - известна френска актриса и продуцент, през 2007 г.

90-те години на миналия век са епоха, в която Кантона властва на терена, пленявайки феновете с необикновените си умения и загадъчна личност. Златен период, когато той облича емблематичната червена фланелка на Манчестър Юнайтед.

Освен като символ на успех и постижения, той ни кани и в личния свят на една от най-почитаните футболни фигури. Той предлага поглед към съкровените спомени, споделени между тези стени - моменти, прекарани с любимите хора или в размисъл за минали победи.

Някои кадри ни пренасят назад във времето, като същевременно ни напомня, че дори легенди като Ерик Кантона търсят убежище в собствените си скромни жилища.

Той е бил страстен привърженик както на добрите резултати на терена, така и на превръщането на тази сграда в безопасно място за всички. С някои снимки се връщаме назад във времето и сами виждаме къде е живяла една от най-големите футболни звезди.