Старост-нерадост: Ревматичен пристъп скова Лили, надухал я климатик

Естрадната прима се възстановява за 3 дни между концертите в хотела на синовете на Георги Първанов в Кюстендил

Ексклузивно
19:20 - 17 Август 2023
8283
Старост-нерадост: Ревматичен пристъп скова Лили, надухал я климатик

Лили Иванова е била ВИП гост на хотела на бившия президент Георги Първанов в началото на месец август. Примата на родната естрада се възползвала от свободното време между концертите от националното й турне, за да се презареди със спа изживяване в 5-звездния комплекс, намиращ се в Кюстендил. Тя е останала 3 дни в комплекса за възстановителни процедури, научи Lupa.bg.

Причината за спешната визита бил остър ревматичен пристъп, който я споходил след един от концертите. Певицата била надухана и от климатик и имала нужда от специални възстановителни терапии.

Луксозният хотел „Стримон Гардън" е собственост на по-малкия от двамата синове на бившия държавен глава — Ивайло Първанов. Целият екип бил впрегнат да организира възможно най-доброто посрещане на грандамата на родната естрада. Лили била настанена във ВИП мезонет със собствена масажна вана, в който нощувката е над 300 лева, разкриват запознати.

Естрадната звезда, която е изключително придирчива и рядко посещава хотели в България, избрала комплекса на Първанов заради първокласното обслужване, но и заради лековитата минерална вода и оздравителни процедури, които се предлагат на клиентите там. Лили се възползвапа от лечебната минерална вода, както и лугата. Според запознати, в Кюстендил тя отишла, за да подобри състоянието на костите и ставите си, тъй като напоследък закъсала с двигателния апарат.

„Екипът на Медикъл СПА хотел „Стримон Гардън" Кюстендил благодари за оказаното доверие от примата на българската музика — Лили Иванова! 3а нас е чест и удоволствие да бъдем Ваши домакини, уважаема г-жо Иванова!", написаха в социалните мрежи от управата на комплекса. Само два дни след престоя си там Лили се появи по-жизнена от всякога на сцената на Античния театър в Созопол за поредния концерт от националното си турне.

Байсенът на хотела, в който Лили Иванова обаче така и не се потопила