Стефан Гамизов: ПАВЕЦ "Чаира" - руски тероризъм

Да живее свободна и демократична България, която сега е под руска и криминална хибридна окупация!

Общество
16:24 - 18 Септември 2024
1578
Стефан Гамизов: ПАВЕЦ "Чаира" - руски тероризъм

Получавам съобщения в които ме питат хора, "какво се случва с Чаира" и "какво значат тези бомбастични съобщение от днес". Длъжен съм да запазя мълчание, за да не предоставям информация и така да ориентирам организираната проруска престъпност в този сектор на икономиката, която освен с грабежи и корупция се занимава и с тероризъм.
 
Това е важно, защото институциите в България са завладени от хора свързани с тази престъпност и Русия, което означава всякаква борба срещу тях на българска територия е обречена и безмислена сега, а не по-лошо е, когато ги осведомяваш и правиш информирани - така планират по-добре престъпната си дейност.

Не обръщайте внимание на медийните публикации, които целят да подкрепят тази терористична дейност срещу българската държавна критична инфраструктура - повечето медии, дори тези уж прозападни, просто повтарят “спуснати” им съобщения без да знаят и разбират нещо, защото са почти мъртви без пари и срещу малки договори с държавни фирми (които се контролират от руски проксита) са готови на всичко.

Запазете спокойствие и да знаете, че срещу тази терористична дейност се извършват адекватни действия.

Един ден ще има филми и книги за тези времена, които ще разказват, че стара нация и държава си има защитни механизми, които глупавите руски терористи и техните проксита, дори не могат да си обяснят.

Да живее свободна и демократична България, която сега е под руска и криминална хибридна окупация!