Стефан Гамизов: Заради Р. Овч. и подобните му българчетата станаха джуджета

Тъй като руснаците губят политическото си влияние в България, се наблюдава една декапитализация на българската енергетика с цел тя да фалира

Политика
08:00 - 16 Февруари 2023
7151
Стефан Гамизов: Заради Р. Овч. и подобните му българчетата станаха джуджета

"На Румен Овчаров мога да му кажа да си облече жилетката за 2000 лева и да отиде в БАН, за да провери как се е отразило в антропологичен план неговото управление. Не знам дали знаете, но заради огромната инфлация в този период децата са се раждали с няколко сантиметра по-ниски". Това заяви в студиото на "Честно казано с Люба Кулезич" енергийният експерт Стефан Гамизов.

"Тъй като руснаците губят политическото си влияние в България, се наблюдава една декапитализация на българската енергетика с цел тя да фалира.

Не знам какъв е механизмът за подаването на тези санкции “Магнитски", но Америка за първи път не ни забравя в глобален проблем , в който са забъркани основно комунисти и руснаци", допълни той.

"Досега не сме имали толкова отдаден на българския интерес американски посланик като Херо Мустафа и последното интервю с нея доказва това.  Корупционните схеми са много сериозен проблем у нас и за първи път ни се подава ръка от друга държава по този начин."

"Аз имам факт, който все още не искам да упоменавам, за участие на Румен Овчаров в нещо, което ще го отведе на едно място. Става въпрос за поведение на министър, което е довело до нещо, което би трябвало да възпроизведе разследване в чужда държава, но както казах, на този етап не искам да споменавам подробности", подчерта енергийният експерт.