Стефан Янев работи за ССС(Р)

Народът ни изпрати, за да търсим решения, а не да демонстрираме партиен егоцентризъм, заяви лидерът на "Български възход"

Политика
11:11 - 19 Октомври 2022
4437
Стефан Янев работи за ССС(Р)

Народът ни изпрати, за да търсим решения, а не да демонстрираме партиен егоцентризъм. Това каза в първата си реч в Народното събрание председателят на „Български възход” Стефан Янев.

Бившият премиер и екс военен министър обяви, че от формацията ще се концентрират върху три основни теми - сигурност, справедливост и солидарност. Янев акцентира и върху разума на колегите си. Депутати се пошегуваха в пленарната зала, че четирите приоритета, обявени от лидера на "Български възход" всъщност водят до абревиатурата СССР - която означава Съюз на съветските социалистически републики.

Иначе в първата си реч като народен представител Стефан Янев обяви, че България трябва да продължи да участва в съюзите, в които участва.

От името на "Български възход" той заяви, че българският народ очаква решения за цената на живота, доходите, бъдещето на децата на България. В обществото ни има 10-15 личности, които ни разделят, ще работим за одит на тези хора, коментира Янев. Който работи в интерес на гражданското общество, е добре дошъл в лодката на "Български възход", заедно да плаваме срещу течението, допълни той.

Снимка: Агнес Методиева