Стенли счупи ръка преди големия си концерт в НДК

Певецът изпотроши дясното си рамо, но успокои феновете си, че ще държи микрофона с лявата ръка

Ексклузивно
21:30 - 12 Октомври 2022
6561
Стенли счупи ръка преди големия си концерт в НДК

Дни преди големия си юбилеен концерт в зала 1 на НДК певецът Станислав Сланев-Стенли пострада лошо и изпотроши дясната си ръка. Сега му се налага да ходи с ортеза в очакване решението на лекарите дали ще се стигне до операция. За радост на феновете си вокалистът на легендарната група „Тангра” няма да отменя дългоочаквания концерт, на който той ще изпълни най-доброто от музиката си през последните 40 години.

Стенли е под личното наблюдение на проф. Румен Кастелов - началник на Клиника по ортопедия и травматология в МВР болница. В близките 2 седмици консилиум ще прецени дали се налага хирургическа намеса.

Стенли сподели пред медиите, че доста му е несвойствено да ходи с превръзка на ръката и да не я движи, но добави, че все пак това е малкият дявол. Разбира се, че ще пея, единствената трудност е, че ще ми се наложи да държа микрофона с лявата ръка, след като 40 години съм свикнал да го държа с дясната, сподели с усмивка изпълнителят на "Обсебен".

Големият концерт на Станислав Сланев-Стенли е в зала 1 на НДК на 13 октомври. Публиката ще чуе на живо превърналите се в легендарни във времето песни "Жулиета", "Обсебен", "Пътят към храма" и други. На сцена с такъв мащаб Стенли ще изпълни за първи път и съвсем новите "Любовен експрес", "Невинно сърце" и "Електро", които ще бъдат част от предстоящия му албум.

По-малко от месец преди концерта Стенли изненада с премиерата на трети сингъл от него. "Любовен експрес" е абсолютно в стила на Стенли, съчетавайки съвременна електро музика със звук от 80-те години. Автор на музиката е Стенли, по аранжимента той работи заедно със Светлин Къслев, а текстът е на съпругата на певеца Людмила Сланева. 

Едновременно с песента излезе и видеото към нея, чийто режисьор е Тото Митовски. Усещането, което клипът носи, ни връща 20 години назад към "Обсебен" (2002) и мрачното, нестандартно и ексцентрично преживяване чрез музика и визия.

Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев ще изпълнят общата си песен „Където няма време“. Публиката ще чуе и дуетът между Стенли и дъщеря му Никол „Чужди тела“.