Стилиян Петров атакува националния и БФС: Циркова трупа!

След две години ще разберем, че сме залъгвани от банда таратутняци, заяви бившият капитан на България

Спорт
13:00 - 18 Октомври 2023
4228
Стилиян Петров атакува националния и БФС: Циркова трупа!

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров коментира ситуацията, в която се намират "лъвовете". България е в серия от 9 поредни срещи без победа, а освен това селекцията на Младен Кръстаич няма успех през календарната 2023 година.

След поражението от Албания (0:2) рекордьорът по мачове с фланелката на "трикольорите" отново разкритикува ръководството на БФС и за пореден път призова за промени.

Ето какво написа Стилиян Петров във Фейсбук:

"9 години по-късно...

Гледахме ли последните два мача на българи юнаци? То мазохисти, мазохисти, ама вече и психологически сме изтрещяли. Гледах, и с мъка се опитвах да си обясня, какво означаваше за всички нас националната фланелка. Да, едно момче, от един малък град с голям, дълбок язовир… ама, по-дълбок от проблемите в родния футбол, няма в момента.

Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!

Футболът сме го спрели! Футболната система и отличниците в нея, се опитват с некомпетентните си изявления, да залъжат всички нас. Не били важни резултатите, имаме потенциал, чакаме във времето. Единственото нещо, което ще разберем след 2 години е, че сме по-стари и залъгвани от банда таратутняци! Търсим фирма за ремонт!".