Стинг показа отлично настроение на фестивал в Испания

Британският певец има още три концерта в Кап Роч

Актуални новини
11:58 - 21 Юли 2019
1999
Стинг показа отлично настроение на фестивал в Испания

Стинг се представи в отлична форма на концерта на фестивала в Кап Роч, Каталуния, съобщи в. "Мейл он сънди". Музикантът, който е на 67 години, беше в отлично настроение. Той излезе на сцената както винаги небрежно облечен - с черна тениска и черни дънки. Поддържаха го трима певци.

Стинг се завърна на сцената, след като отмени серия от концерти в Европа през предишните две седмици заради заболяване. Тази седмица той уточни, че го мъчи вирусна инфекция, засегнала гърлото му. Сумата за билетите за концертите в Гент, Мюнхен, Щутгарт, Славков край Бърно (Чехия), Веерт (Холандия) и Бон ще бъде възстановена.

Британският певец има още три концерта в Испания до вторник, след което ще се представи на три фестивала във Франция - в Марсиак, Каркасон и Витрол.

Кариера на Стинг започва като вокал на група "Полис", но той се изявява успешно като солов певец от 1985 г. От албумите му са продадени над 100 милиона копия по света. Освен като изпълнител, британецът е известен като политически и екоактивист, както и като голям привърженик на йогата.