Стоичков и Ганчев отсвирили легенда на ЦСКА в битката с рака

Нито е ходил в Испания, нито някой му е плащал за лечение, твърди съпругата на Красимир Безински

Нещо за четене
18:00 - 04 Август 2023
141391
Стоичков и Ганчев отсвирили легенда на ЦСКА в битката с рака

За пореден път се оказа, че не всичко, което хвърчи, се яде. Оказа се, че нито Христо Стоичков, нито Гриша Ганчев са помагали по какъвто и да било начин на един от легендарните и сърцати капитани на ЦСКА - Красимир Безински.

Защитникът с македонска кръв почина на 22 април 2019 г. на 57-годишна възраст, след като продължително се бори с рак.

Неговата съпруга - Красимира Безинска, която продължава да се вълнува и да гледа ЦСКА, за разлика от някои други хора, които предадоха свещените четири букви, се възмути от вчерашното представяне на армейците срещу Сепси в Румъния и отпадането на тима на Нестор Ел Маестро.

Тя коментираше играта и представянето на футболистите на ЦСКА, като за пореден път демонстрира точна преценка на всичко, случващо се на терена, а и в клуба.

Безинска не пропусна да засегне и друга една болна за нея тема - Краси Безински, след като по един или друг начин беше провокирана от различни индивиди в социалната мрежа Фейсбук.

Дамата, спази добрия тон, но реши да отговори на нападките и да хвърли повече светлина върху един тиражиран в медиите слух, а именно, че собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и най-голамата легенда на родния футбол - Христо Стоичков, че са му помогнали в неравната битка с рака.

"Сега е моментът да Ви кажа, че нито Стоичков, нито Ганчев са помагали при лечението на мъжа ми. Справяхме се, без чужда помощ!!! Нито е ходил в Испания, нито някой му е плащал за лечение! Не четете жълти вестници, че много съм ядосана!!! Двамата бяхме докрая!!! Никой не е плащал!!! Мъжът ми беше мъжкар, знаеше какво предстои!!! Молете се да не ви застигне!!!", написа Красимира Безинска.

И допълни в свой стил: "Винаги ще браня ЦСКА! Завинаги ще съм за ЦСКА, но не на всяка цена. Обичам ЦСКА без пари! ЦСКА не е тренировъчен лагер, ЦСКА е ЛЮБОВ!".