Стоичков облече Братя Аргирови (СНИМКИ)

Тениските с логото на Камата носят късмет на естрадното дуо

Изповеди
21:00 - 26 Август 2024
9939
Стоичков облече Братя Аргирови (СНИМКИ)

Тениските от модната линия на Христо Стоичков H8S носят късмет на естрадните братя Аргирови. Благовест и Светослав получиха фланелките лично от Камата за 65-я си юбилей на 23 април т.г. Цяло лято звездните близнаци не се разделят със стилните черни тениски с логото на Златната осмица на България.

Братя Аргирови позираха преди дни с фланелките на Стоичков в Арт комплекс "Анел" в Созопол. Двамата огледаха новата лятна сцена "Гласът на вълните" и се подготвят за бутиковия си концерт на 20 септември - точно тук, където ще им приглася прибоят, прелитащите гларуси ще танцуват в такт с техния ритъм, а вятърът ще носи соления аромат на вечния кръговрат, споделиха организаторите на музикалното събитие.

Камата призна, че е фен на изпълнителите на естрадния хит "Гот е", а те от своя страна също споделиха, че боготворят футболиста.

Христо Стоичков взриви зала 1 на НДК, като за първи път пред публика изпя "Любов поне" заедно с братя Аргирови и Тони Димитрова по време на концерта на Благовест и Светослав през април т.г.

В началото на годината Христо Стоичков се изяви като певец в хита „Любов поне“ с пловдивските му земляци Благовест и Светослав Аргирови, и бургазлийката Тони Димитрова. Видеото с песента се завъртя навръх Деня на влюбените - на 14 февруари.

В клипа на близо 5-минутното парче една златна топка бяга игриво по калдъръмените улици на Стария град на Пловдив, с чудесни гледки от птичи поглед, от едно от тепетата и от трибуната на Античния театър. Единственият българин, носител на "Златна топка", припява: „Там високо, духат ветрове, и е самотно, и е студено...“, жонглирайки елегантно с палавата топка. И добавя: „Вече съм научил само любовта...“

Братя Аргирови похвалиха певческия талант на Камата. "Той е много музикален, веднага влиза в тоналност, когато започнем да пеем тримата", разкри Светлослав Аргиров. "Когато пее, той пее от сърце, вижда се, че пее с душата си. За мен лично има талант и за певец", допълни Светослав за общата им работа с футболиста и с Тони Димитрова.

Благовест допълни, че с брат му са останали впечатлени от безупречния професионализъм на Стоичков по време на работата по песента и видеоклипа: "Неслучайно той е постигнал всичко във футбола, неслучайно е най-известният българин."

Певците позират с тениските, подарък от Камата

Камата пък лично поздрави братя Аргирови за 65-я им рожден ден на 23 април като излезе с тях на сцената на зала 1 на НДК по време на празничния им концерт тази година.

Стоичков взриви залата, като за първи път пред публика изпя "Любов поне" заедно с тях и Тони Димитрова. Песента е направена и по случай 30-ата годишнина от американското футболно лято, на което България стана четвърта в света.

"Благодаря на братя Аргирови, че ме включиха в проекта", каза Стоичков от сцената. "Горд съм от песента, защото е създадена да вдъхновява хората." Благовест също върна жеста като заяви: "Мечтата ни беше да изпеем песен точно с Ицо и си представяхме как той е част от нея."

По време на шоуто бе представена и автобиографичната книга на Аргирови - "Гот е да сме двама". А Стоичков направи специален подарък на всички в залата. Всеки билет за концерта важеше за посещение в Зала на славата "Христо Стоичков".

Камата специално поздрави Благовест и Светослав и в социалните мрежи: "Честити 40 години на сцена, Братя Аргирови! Честити 65 години, пловдивски младежи! Още поне 40 години да ни радвате! За мен беше удоволствие да споделя вашия празник на сцената на зала 1 на НДК. Желая ви "Любов поне", нови върхове и много хитове!"