Стоичков остава в килия, ученичка правила секс в клуба му

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок

Новини
17:33 - 22 Март 2023
12715
Стоичков остава в килия, ученичка правила секс в клуба му

Съдът остави за постоянно в ареста собственика на стрийптиз клуб в Пловдив Аксел Стоичков. Срещу него има повдигнато обвинение за трафик на хора с цел развратни дейности, а за това престъпление Наказателния кодекс предвижда от 2 до 8 години затвор и до 20 000 лева глоба.

Стоичков бе задържан преди дни в клуба. Според Районна прокуратура- Пловдив мъжът е предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната е на 18 години, ученичка в 12 клас, а другата е на 28 години.

И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения – кабинки в заведението.

В ранните часове на 19 март в стриптийз клуб в центъра на Пловдив, е проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив . На място е  задържан  32 годишният собственик, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени. В заведението се е намирало и 18-годишното момиче.

Съдът заседава при закрити врата, заради интимните подробности по случая.

Според наблюдаващия прокурор по делото Димитър Пехливанов барът в центъра на Пловдив е бил параван за предоставяне на секс услуги.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок.