Стойчо Младенов беснее след 0:4: Такова поведение в ЦСКА не се търпи, това да не им е Капалъ чарши?!

Всички, участвали в контролата с Академия Пандев, ще отнесат глоби, заяви наставникът на амрейците

Спорт
19:07 - 31 Януари 2022
1958
Стойчо Младенов беснее след 0:4: Такова поведение в ЦСКА не се търпи, това да не им е Капалъ чарши?!

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе изключително разочарован от загубата с 0:4 от Академия Пандев. Специалистът заяви, че участниците в двубоя ще бъдат глобени за поведението си.

“За съжаление трябва да признаем, че все още нямаме дълбочина в състава. За контрола на топката и липсата на агресия трябва да съжалявам. Само у някои го имаше. За другите темпото бе лежерно. Всички ще бъдат глобени, защото такова поведение не се търпи в ЦСКА. Не съм говорил за резултатите в мачовете досега, а за поведението.

За съжаление нямаме два равностойни състава. Аз виждам нещата и на тренировките и няма как някой да ме подведе за преценката ми. Не обръщаме внимание на резултата, но той е показателен. Разбирам, че е краят на лагера и има умора и изнервеност, но същото е и за отбора от сутринта.

Малко ми е като оправдание”, каза Младенов.

Стойчо също така е уверен, че няма да има забрана за трансфери за клуба и ръководството ще реагира. Специалистът също така заяви, че ЦСКА - София не е капалъ чарши и не трябва да се спрягат твърде много футболисти за трансфер.

“Няма да се случи такова нещо, ръководството ще реагира своевременно. Аз знам за кого работя и какви са тези хора. Вие говорите за Чорбаджийски, за Мазику, то кой ще остане да играе. Това да не е капалъ чарши?”, запита Младенов.