Столичани полудяха от реките от асфалт (СНИМКИ)

Новини
14:28 - 12 Май 2020
3878
Столичани полудяха от реките от асфалт (СНИМКИ)

На невероятна гледка станаха свидетели жителите и гостите на София - реки от асфалт потекоха по улиците на столицата. Нещо невиждано се случва, а градусите вчера в най-големия и пренаселен град в България не бяха толкова високи.

Част от движението по булевардите "Дондуков" и "Вазов", както и ул. "Черковна", беше спряно. Гумите на колите лепнеха, а пешеходците цъкаха с език как е възможно.

И всичко това се случва само дни, след като плочките на новоремонтирания "Граф Игнатиев" се надигнаха, изкъртени, сякаш огромна къртица е минала под тях.

"Някой се е постарал с битума и сега е ужас навсякъде, дори като минеш по пешеходната ти залепват обувките! Които го е измислил това нещо е бил страшно умен", коментираха граждани в социалните мрежи и публикуваха редица видеа и снимки от невероятната гледка.

Някъде вече започнаха и ремонтни дейности - да позакърпят дупките из кварталните улички, но и там работниците си оставиха ръцете.

На ул. "Георги Измирлиев" в столицата всичко беше правено през пръсти във вчерашния ден. Кръпки насам и натам, а жителите на квартала отново имаха повод да негодуват.

"Тази улица е кърпена вчера. Някой ще ме светне ли на логиката - как избираме точно кои дупчици да асфалтираме и кои да оставим така. Не можеше ли да ги запълним и тях, като са в съседство? И без това асфалтирането ви издържа два месеца. Докога тая свинщина и безхаберие?!", попита актьорът и бивш телевизионен водещ Димитър Павлов, публикувайки поста в личния си профил в социалната мрежа фейсбук.