Столична пивница отказа да обслужва фенове на Копейкин, той: Ще ви се изсипем!

Заведение за бира на ул. "Граф Игнатиев" обяви бойкот на псевдонационалистите

Политика
20:00 - 10 Юни 2023
35173
Столична пивница отказа да обслужва фенове на Копейкин, той: Ще ви се изсипем!

Столична пивница, предимно предлагаща редки и скъпи марки бири, отказа да обслужва привърженици на "Възраждане" на Костадин Костадинов и предизвика остра полемика в социалните мрежи в събота, в деня на прокламирания от лидера на националистите Костадин Костадинов мащабен протест в центъра на София. 

Заведението на ул. "Граф Игнатиев" залепи бележка на вратата си, че не приема фенове на Копейкин. Оказа се обаче, че посланието стигна тъкмо до него и варненцът заплаши да се изсипе с доста "свои" в него в знак на протест. 

Да се намесят влязоха в спора и депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев, който го "покани" да отиде и по вече превърнал се в обичай, заедно с вицето си Цончо Ганев, да си премерят храчните сили и да наплюят витрината на мястото, както и протестърът Асен Генов, защитил собствениците на кръчмето. 

Биреният бар на "Графа" номер 34 събра хиляди привърженици в социалните мрежи за часове. А Копейкин изпрати няколкото автобуса, викнал за "антиамериканската" демонстрация в центъра на София, поживо поздраво обратно в страната.