Стотици спряха рейса на Трюдо с викове „Fuck you” (ВИДЕО)

Общество
12:29 - 17 Септември 2021
2246
Стотици спряха рейса на Трюдо с викове „Fuck you” (ВИДЕО)

Стотици канадци блокираха автобуса, с който се придвижва в предизборната си обиколка кандидатът за нов премиерски мандат Джъстин Трюдо, с викове „Fuck you”.

Видеото, което се разпространява в социалните мрежи, показва на каква „любов” се радва министър-председателят на втората по площ държава в света заради идиотските си мерки срещу коронавируса, които буквално блокираха икономическия и социалния живот на Канада. Трюдо е толкова изплашен, че дори го е страх да слезе от автобуса си, пише публикувалият видеото.

Междувременно в опит да набере преднина пред своя опонент преди предстоящите в понеделник федерални избори в Канада Джъстин Трюдо обвини своя опонент Ерин О'Туул в лошо управление на мерките в борбата срещу коронавируса, предава Ройтерс.

Реакцията на Трюдо беше предизвикана от това, че О'Туул е похвалил премиера на западната канадска провинция Албърта Джон Кени за решението му по-рано тази година да вдигне бързо ограничителните мерки.

Проучванията на общественото мнение показват, че център-левите либерали на Трюдо са следвани отблизо от десноцентристките консерватори на О'Туул, допълни агенцията.

@kuffs06

Trudeau was to afraid to get off the bus. Too many hecklers LOL

♬ original sound - user6350630059238 kuffs06

Видеото ТУК