Стоян Михалев се върза на тролски фейсбук профил

Депутатът от ДБ бесня срещу ВиК-Варна за нагло съобщение за безводие

Куриози
13:36 - 19 Август 2021
2119
Стоян Михалев се върза на тролски фейсбук профил

Депутатът от Демократична България и певец Стоян Михалев се върза на фалшив, тролски фейсбук профил. Тази сутрин варненският народен избраник изрази силно възмущение от публикация на страницата на ВиК дружеството в морската столица, според което много райони ще са без вода, но гражданите да не "загрявали" телефоните му, защото никой не знаел кога ще потече от чешмите, а и имали много работа.

Наглото съобщение ядоса музиканта, който не се посвени да потърси сметка на канализационната компания заради високите цени на H2O и исканията за още по-тлъсти сметки. 

Впоследствие от компанията официално излязоха с позиция, че този профил е фалшив, а най-вероятно някой кодошлия е откраднал логото и е създал своя страница във фейсбук, ядосан заради честите смущения във водното снабдяване. 

Справка на Lupa.bg разкри, че въпросната страница не за пръв път се бъзика с варненци и ВиК дружеството по подобен начин. Като например със следното: 

"Днес може би няма да има вода в някой районий на гр. Варна. Не можем да потвърдим кога отново ще има - молим всички абонати да проверяват своите водоснабдителни инсталации за евентуален приток на вода и да проявят нужното разбиране. Очакваме в периода на липса на водоснабдяване, гражданите да са толерантни и да не притесняват операторите ни в телефонната централа!", публикувано преди 2 години.