Стоян Радев представя „Три версии на живота“

Пиесата на Ясмина Реза ще ви разсмее до сълзи

Топ
11:45 - 28 Февруари 2024
1426
Стоян Радев представя „Три версии на живота“

Холивудските студия решиха да направят премиерите на “Опенхаймер” и “Барби” в един и същи ден, като подканваха аудиторията да гледа и двата филма наведнъж. Ако сте пропуснали да преживеете “Барбихаймер”, “Три версии на живота" ви предоставя същата възможност. С тази покана се обръщат към зрителите артистите от премиерния спектакъл “Три версии на живота", поставен от режисьора Стоян Радев на сцената на I AM Studio. 

Добре познатата на театралната публика Ясмина Реза успява да говори за най-вълнуващите човешки проблеми с великолепно чувство за хумор и
проницателна иирония. Това е вторият съвместен проект на Стоян Радев с Театлано сдружевие Ensoo.

В спектакъла участват Александра Димитрова, Йордан Ръсин, Камелия Хатиб и Адриан Филипов. Сценограф е Илияна Кънчева, превод - Снежива Русинова-Здравкова, плакат- Калин Минков.


"В “Три версии на живота” публиката може да се смее до сълзи с историята на две семейства и техните разправии, които обхващат въпроси от може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния.

Ако всичко ви е омръзнало - в това число големите теми, дребнотемието, както и вие сами на себе си, заповядайте на спектакъла “Три версии на живота”, споделят организаторите.

"Изключителният текст на Ясмина Реза ще ви предложи излизане от
положението. Ако все още човекът и вселената не са ви омръзнали, пак
заповядайте - този спектакъл може да се окаже специално за вас", казват от екипа на постановката.

Първото представление на тази съвременна класика е на 28 февруари. Билети онлайн може да се закупят за 20 и 25 март от сайта на I AM Studio- независимото пространство за театър, което се намира в сърцето на най-театралната улица - Георги С. Раковски № 149. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.