Стоян Златния от затвора пред Lupa.bg: Заплашваха проститутки, за да ме осъдят

Не съм се занимавал с жрици, категоричен е колоритният образ

Новини
14:00 - 09 Май 2020
18432
Стоян Златния от затвора пред Lupa.bg: Заплашваха проститутки, за да ме осъдят

"Заплашваха проститутки като по този начин ме осъдиха на 5 години затвор. Искаха да кажат, че са работили за мен на млади момичета, които дотогава не познавах изобщо". Това каза пред Lupa.bg Стоян Стоянов-Златния, който в момента излежава присъда за сводничество в затвора в Кремиковци. 

Той е категоричен, че до дни ще представи на медията ни писмени показания от свидетелките срещу него, че те са давали показания под натиск. 

"Не съм си признавал вината, но получих 5 години затвор, бях безсилен да се боря", признава Стоян Златния пред медията ни. 

Той влиза в затвора на 28 октомври миналата година, след като беше пребит зверски и бра душа в болница. 

Самият Стоян Стоянов карал много скромно напоследък и изобщо не общувал с други криминални лица, разказват негови приятели. Явно заради лошия му имидж в медиите разследващите решили, че именно той е шефа на група жрици на любовта. 

"Не съм се отказал, ще си търся правата, няма как да лежа 5 години зад решетките, само защото някой трябва да опере пешкира", ядосва се Златния. 

Очаквайте до дни в Lupa.bg шокиращи признания на проститутки, за това как ченгетата ги принуждавали да дават неверни показания в съда.