Страхотни бомби, а? Ама това е мъж...

Мария Магдалена мечтае да си сложи и огромен пенис

Шоу
15:06 - 06 Декември 2022
6309
Страхотни бомби, а? Ама това е мъж...

Моделката Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан, е една от най-скандалните личности в еротичната платформа "Онли фенс" и в интернет пространството изобщо. Пътят й към славата започва със серия пластични операции преди десетина години.

На 18-годишна възраст Мария преживява сериозен психически срив и се изнася от вкъщи. На 21 години Мария осъзнава, че не харесва външния си вид. Става луд фен на татуировките, а скоро след това - и на пластичната хирургия. Прави го, за да привлече вниманието към себе си, а може би като своеобразен бунт срещу ограниченията в детството в строго католическо семейство.

Отскоро Мария Магдалена нарича себе си Мари Себастиан и се идентифицира като мъж гей. Признава, че операциите за нея/него са това, което са екстремните спортове за любителите на силните усещания. Следващата стъпка е да се сдобие с мускули на краката и с пенис. С второто все още не бърза. Мечтае за внушителен мъжествен вид. Има близо 160 хиляди последователи, с които споделя снимки и видеа от ежедневието си.

Преминава през множество пластични операции - увеличава си гърдите и задните части до чудовищни размери, подлага се и на стотици лицеви манипулации, от които става неузнаваема. Наскоро Мария Себастиян публикува и кадри от времето, преди операциите да я правърнат в това, което е днес. "Какво се е случило с теб, толкова красива жена", "Била си толкова сладка", "Какво му е на това момиче, което не харесваш? Било е много красиво", чудят се последователи, много от които я съветват да спре с операциите.