Страховит тренд: Джулиана Гани си направи вампирски зъби

Силиконката искала да е като Кортни Кардашиян

Шоу
12:40 - 29 Юли 2024
2246
Страховит тренд: Джулиана Гани си направи вампирски зъби

Носителката на титлата „Мис Силикон“ Джулиана Гани изуми с нова приумица. Силиконката залитна по новия тренд и си направи... вампирски зъби.

Красавицата публикува видео след посещение в столична дентална клиника и попита: „Харесвате ли новата ми усмивка?“. 

Миската е любителка на всякакви корекции и промени, но този път успя наистина да изненада и най-верните си почитатели, пише "Телеграф". 

В онлайн подкаст преди време тя призна, че много харесва новата мода в социалните мрежи – хора, които си правят вампирски зъби.

„Двата кучешки зъба ти ги удължават и ставаш като Валкирия, като вампир. Познавам един човек с такива и когато го видях на живо, супер много ме изкефи! Много е шантаво, много е диво! Все пак мисля, че ще има много противоречиви мнения, тъй като е странно да си с такива зъби в ежедневието“, споделя искрено Джулката.

Зъбите са изградени с технология тип бондинг, материалът се наслагва, докато се постигне желаната форма. За около час и половина Джулиана се е сдобила с новите придобивки в устата си.

„Чисто луди сме“, написа тя под снимка, на която позира заедно с младия доктор, чието дело са зъбките. 

Всъщност този тренд при звездите отвъд океана е популярен от преди години. Една от първите, които изненадаха с вампирски зъби преди години, бе сестрата на Ким Кардашиян, Кортни.

Тя се пусна с остри, покрити с диаманти кучешки зъби. Post Malone вдигна летвата и постави истински диаманти под формата на зъби в устата си с помощта на известния зъболекар Томас Конъли.

Според него заострените резци стават все по-търсени от неговите клиенти. „Те повдигат устните по малко по-различен начин в ъглите и цялостно променят усмивката“, обяснява той.