Странни облаци над Сирия

Не е ясно какъв е източникът – нови оръжия, НЛО или нещо друго

Мистика
14:12 - 10 Март 2020
5467
Странни облаци над Сирия

В интернет се появиха видеозаписи, които изобразяват странното поведение на облаците в небето над Сирия - сякаш съзнателно се контролират от някого или са подвластни на някакви непознати природните сили.

В Сирия отдавна се води война и експертите с право наричат ​​тази многострадална територия изпитателна площадка за най-новите оръжия. В България все по-често се повтаря казаното от петричката пророчица Ванга преди 40 години, че от Сирия камък върху камък няма да остане.

 

В интернет най-много са предположенията, че странните облаци над Сирия възникват от някакво електромагнитно излъчване, което засяга естествените образувания в небето. Любителите на темата за НЛО допускат, че става въпрос за извънземни устройства, които винаги се появяват там, където има войната, като някакъв начин координират действията на военните, като не им позволяват да използват ядрени оръжия, които могат да унищожат цялата планета.

Факт е обаче, че подобно явление с облаци като това в Сирия е наблюдавано в Англия през ноември миналата година.

По-скептичните интернет потребители твърдят, че всички тези аномалии са от естествен произход. Например, причинени от изместването на полюсите на Земята. Ако това е така, тогава такива странности трябва да се наблюдават скоро по цялата планета.

В същото време вулканите по цялата Земя се активизират, а ужасяващите бури са все по-чести явления. Такава буря имаше в провинция Чубут в Аржентина в началото на февруари. Наводнение потопи Мадагаскар, докато безпрецедентна суша остави без вода остров Барбадос. Индия и Пакистан, както и някои страни в Африка, са безпощадно нападнати от скакалци. В САЩ Хюстън се превръща в царство на милиони черни птици. И в Китай сега се случва нещо подобно плюс нашествието на комари и всичко това като допълнение на епидемията от коронавирус, тръгнала от Поднебесната. В Австралия жегата и пожарите се редуват с проливни дъждове и градушки.

Изглежда, че планетата просто е започнала тотално сапочистване и самата Земя произвежда бедствия и катаклизми, уморена от човешкото безразсъдство и беззаконие. И следователно странните облаци над Сирия са просто ехо от тази глобална ситуация, която медиите обичат да наричат Армагедон.